Podcast #16: Workation - Arbeidsferie: Jobb fra hvor som helst og fordyp deg kunstnerisk samtidig

billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter musiker scenekunstner Jul 15, 2023
 

 

En av de tingene jeg verdsetter mest ved å være min egen sjef, er friheten til å kunne arbeide og reise samtidig, uansett hvor i verden jeg befinner meg. Jeg har hatt lange opphold i Trinidad & Tobago, min mors hjemland, og eksotiske turer til Asia har vært uforglemmelige opplevelser.

  

Denne friheten, uavhengig av et kontor, er en sann luksus. Det krever mye arbeid å være kunstner og leve av egen virksomhet. Derfor er denne luksusen så stor.

Selvfølgelig må vi nå ta mer hensyn til klima og miljø, og reisevanene våre endres deretter.

 De siste årene har jeg utforsket Norge, bodd på fantastiske spahotell og omfavnet naturen. Det høres kanskje ut som et liv i ren luksus, men det er fullt mulig å kombinere det med arbeidet. Ofte booker jeg en konsert i begynnelsen av reisen og en til slutt, som da finansierer oppholdet. Mellom disse legger jeg inn dager for kreativt arbeid og litt praktisk businesshåndtering hver dag.

   

I dagens podcast-episode vil jeg veilede deg gjennom hvordan du også kan gjøre dette, dersom det er noe du kunne tenke deg å implementere i din egen hverdag.

 

Er du klar for å utforske verden mens du fortsetter å bygge din virksomhet?

Lytt til ukens podcast, og hør hvordan du gjør det!

  

Lytt til episoden her:  

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det