Lev av talentene dine som kunstner og kreativ gründer!

 

Er du kunstner, musiker, forfatter, komponist, fotograf, danser, sirkusartist, skuespiller, koreograf, yogalærer, doula eller har du andre kreative talenter?

 

Drømmer du om å leve av det du elsker å holde på med?


Velkommen til et program som vil gi deg de nødvendige verktøyene og strategiene du trenger for å bygge en bedrift på dine talenter, som du kan leve av.


Her lærer du gjennomprøvde verktøy fra snart 40 års erfaring med å omsette spennende ideer til kunstneriske og kreative prosjekter som gir et levebrød. 

 


Hei, jeg heter Sonia.

Jeg har startet Lev av talentene dine for å hjelpe deg med å omsette dine kunstneriske og andre talenter til betalt virkelighet.

Med stor respekt for de kreative og indre impulsene vil du lære hvordan du kan leve av dem. Hvis du allerede gjør det, vil du jobbe smartere med dette programmet, og dermed frigjøre tid til det du aller helst ønsker å drive med.

Hvordan ville det være å kunne forsørge deg selv (og familien din) ved å leve av det du elsker å skape?
Hvordan ville det være å bruke all din arbeidstid på kunst, kultur og beslektede prosjekter, eller undervisning innen det du helst vil -
- og slippe å bruke dagene på helt andre ting for å tjene pengene du trenger til livets opphold?


 

Dette lærer du:


Dette lærer du:

🌟 Klargjøring av ditt talent og dine ideer: 

Hva ønsker du å skape fordi det er meningsfullt for deg? Og hvilket av prosjektene og talentene dine skal du satse på for å kunne leve av det? For noen handler det om å satse kun på et prosjekt, mens for andre handler det om å kombinere flere prosjekter. 

 💪 Motivasjon og mål: 

Bygg opp en indre motivasjon som er så sterk at den bærer deg gjennom motgang og utfordringer. Definer mål og ambisjoner for det kommende året. Lær å bygge en langsiktig strategi med målsetning som fungerer.

📝 Søknadsskriving:

Lær å skrive sterke søknader til kulturfond og andre støtteordninger. Lær hvordan du bruker Chat GPT i den kreative fasen, og diktering i skriveprosessen.

💼 Bli førstevalget som frilanser:

Tilby dine tjenester på en profesjonell måte som gjør det enkelt for potensielle oppdragsgivere å velge nettopp deg.

📷  Video, podcast og intervjuer: 

Lær hvilke verktøy du kan bruke for å skape og lansere din egen podcast, video-intervjuer, og om hvordan du bygger kvalitet. 

🤖 Kunstig intelligens:

Lær hvordan du bruker mange av de nye verktøyene innen kunstig intelligens for å kunne gjøre business-oppgaver som salg, markedsføring, søknadsskriving og økonomi.

💰 Salg og markedsføring til din unike kunde- og publikumsbase: 

Mange kunstnere og kreative gründere synes det er utfordrende å selge sitt eget arbeid.  Her lærer du å overvinne skrekken for å bli en sleezy dørselger, slik at du kan selge arbeidet ditt på en seriøs måte. Hvis du skal leve av det fantastiske du skaper, så må du overkomme skrekken for å drive med salg. Her lærer du å bli kjempegod på det!

📝 Driv bedriften din sikkert: 


Budsjett, regnskap og økonomistyring i prosjektene dine inngår i programmet. Det er en del fallgruver ved det å drive egen bedrift som du MÅ vite om for å kunne beskytte deg selv og ditt dyrebare kunstner- og gründerliv. Dessuten er god økonomistyring alltid viktig. 

Vi starter igjen til høsten. Vil du bli med? Sett deg på venteliste her.

Du får også med deg dette...

 

Bonus #1

Lær å lage bilder og filmer med din egen talestemme som virkelig skiller seg ut!

Lær hvordan du skaper helt utrolige bilder og filmer basert på ditt arbeid til websiden din, og til sosiale medier, bloggartikler, artikler osv. Bygg filmene med opptak av din egen stemme! Dette er spesielt for deg som ikke har et visuelt kunstnerisk talent. 

Verdi: Kr. 3 995,- 

Bonus #2

Bygg din egen webside i SquareSpace eller Kajabi.

Lær hvordan du bygger den slik du vil. Du får full tilgang til videokurset som viser deg hvordan du gjør det. 
Hvis du skal betale noen for å bygge nettstedet ditt, koster det fra 12 000 kroner og oppover. Å bygge opp websiden din, inngår i dette kurset! Da kan du redigere alt selv og ha full kontroll til enhver tid. Du lærer også om alle appene som skal til for å koble til et bookingsystem, timeavtaler eller kurs, billettsalg, og produksjon av innhold til nettstedet ditt og sosiale medier. 

Verdi: Kr. 4 995,- 

Bonus #3

Du mottar 3 bøker i posten:

Lev av talentene dine og 10 000 ekstra hver måned er proppfulle av tips og verktøy som kan hjelpe deg til å leve av lidenskapen din. 
Uskyldig dømt er en veldig viktig bok for enhver kreativ gründer, og viser hva du må sikre deg mot i din egen bedrift.
Summen trekkes fra første måneds betaling, uten at du merker noe til det. Det er fastpris på bøker.

Verdi: Kr. 1 247,-  

 

Samlinger hver måned i Kristiansand

Vi møtes en dag i måneden i Kristiansand. Hver møtedag har sitt tema med utgangspunkt i temaene beskrevet ovenfor. Det blir god tid til utveksling om ditt prosjekt, og du lærer mye av å høre om de andres prosjekter. Hvis du ikke har anledning til å være med på disse dagene, får du alt du trenger i det digitale kurset. 

Et fellesskap med andre kunstnere og kreative gründere i en gruppe

Du kommer inn i et fellesskap på Facebook. Du kan stille spørsmål og få svar hver uke i vår interne Facebook-gruppe. Her kan du utveksle erfaringer med de andre, og få et fellesskap med fine mennesker som er på samme vei som deg. I stedet for konkurranse, frykt og ensomhet skaper vi et fellesskap der alle heier på hverandre. Det blir du bedre av, og det får du det bedre av! 

 

Meld deg på nå, og få direkte tilgang til verktøy som kan gjøre deg i stand til å leve av talentene dine!

Vi starter igjen til høsten. Vil du bli med? Sett deg på venteliste her.


Balanse mellom det ytre og det indre


Å skulle leve av dine egne talenter krever noe helt annet enn å ha en fast jobb i en bedrift eller i offentlig etat
De ytre og strukturelle verktøyene er viktige. Men det er også viktig å ha verktøy for å kunne opprettholde en indre balanse. Selvutvikling, meditasjon og selvivaretagelse inngår som del av dette. Gjennom Lev av talentene dine får du muligheten til å gå på kurs der du lærer om dette fra en veldig dyktig meditasjonslærer. Mer informasjon om dette kommer straks...


Om å bygge selvtillit

For mange som har talenter innen kunst og beslektede fagfelt handler det ikke kun om å tjene penger. Ofte ligger motstanden i det å ha selvtillit nok til å tro på eget uttrykk, og til å tro på at det som er så inderlig og verdifullt for en selv har en verdi for noen der ute i verden. Arbeid med dette inngår i programmet. Du skal bygge opp troen på prosjektet ditt. Så kan du bygge et levebrød på det.  

Metodene i dette programmet er skapt ut av konkret erfaring fra å bygge opp prosjekter og bedrifter innen musikk og scenekunst i Norge gjennom snart 40 år, og som forfatter de senere år. I tillegg reiste jeg Europa rundt i 15 år og levde av konserter og undervisning innen sang og mindfulness. Verktøyene du lærer her er erfaringsbaserte og kan overføres til andre disipliner innen kunst, kultur og kreativt gründerskap. 

 

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, forlegger, kulturprodusent og seriegründer.


Hei, jeg heter Sonia - og kommer til å veilede deg gjennom dette programmet. 

Jeg har etablert og drevet elleve landsdekkende bedrifter/ konsepter og to ideelle organisasjoner. Jeg har en snart 40 år lang karriere bak meg som vokalkunstner og komponist med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Jeg har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn.

Jeg har skrevet 4 bøker og utgitt dem på eget forlag, og jeg er en dreven kulturprodusent. Bedriftene og prosjektene mine har mottatt støtte både fra de store fondene i Norge, og mange av de mindre innenfor forskning, musikk og scenekunst, innovasjon, klima, miljø og økologi. Barnas Musikkteater gjennomførte nylig et stort EU-prosjekt for barn av romene i Transilvania, Romania.

Vi starter igjen til høsten. Vil du bli med? Sett deg på venteliste her.