Lev av talentene dine som kunstner og kreativ gründer!

 Er du en lidenskapelig kunstner, musiker, forfatter, komponist, fotograf, danser, sirkusartist, skuespiller, koreograf, yogalærer, doula eller har du andre kreative talenter? Drømmer du om å leve av det du elsker å gjøre og ønsker å lære hvordan du kan skape et levebrød på det?

Velkommen til et kurs som vil gi deg de nødvendige verktøyene og strategiene du trenger for å bygge en bedrift på dine talenter, som du kan leve av!

Å starte en bedrift basert på noe så personlig kan være utfordrende.
Mange kunstnere sliter med å skape et økonomisk grunnlag for sin kunst, og det kan være vanskelig å finne balansen mellom å skape for lidenskapens skyld og å ta seg godt betalt. Dette gjelder også for deg som tilbyr undervisning innenfor yoga, mindfulness og beslektede områder.

Her lærer du gjennomprøvde verktøy fra mer enn 30 års erfaring med å omsette ideer til prosjekter som gir et levebrød. 

 


Hei, jeg heter Sonia. Jeg har startet dette kurset for å hjelpe deg med å oversette dine kunstneriske eller kreative ideer og prosjekter til en konkret handlingsplan som vil gi deg økonomisk frihet.


Med stor respekt for de kreative impulsene vil du lære deg hvordan du kan leve av dem. Og hvis du allerede gjør det, vil du jobbe smartere med dette programmet.

Hvordan ville det være å kunne forsørge deg selv (og familien din) ved å leve av det du elsker å skape?
Hvordan ville det være å bruke all din arbeidstid på kunst, kultur og beslektede prosjekter, eller undervisning i det du elsker å arbeide med, og slippe å bruke arbeidstimene dine på helt andre ting for å tjene pengene du trenger til livets opphold? 

Fra musikk-albumet "Songs of Compassion". Jeg reiste Europa rundt i 15 år med konserter og kurs i sang og indre fordypelse, og utga fire album på verdensmarkedet. Teknologien har endret seg, men strategi og kundeservice er den samme. 

Metodene jeg brukte for å få det til, lærer du her. 

 

 

30 år i Emanuel Vigeland museum, Oslo

Jeg har fylt konserter hvert år gjennom 30 år i Emanuel Vigeland museum i Oslo. I 2012 utga jeg et musikk-album derfra. 

Metodene jeg brukte for å få det til, lærer du her. 

Vi må snakke om kunstig intelligens


Utviklingen går så raskt nå, at den som ikke lærer seg disse verktøyene vil få store problemer med å klare å livnære seg på talentene sine som kreativ gründer. Vi står ovenfor et gigantisk skifte når det gjelder bruk av teknologi. 

Jeg tar nå en etterutdanning over seks måneder fra noen av de fremste ekspertene i verden på dette feltet, for å kunne gi deg verktøyene du trenger for å skape en arbeidsplass på dine kunstneriske og kreative talenter, og leve av dem. 

Det viktigste foreløpig handler om hvordan du kan redusere tiden du bruker på administrative oppgaver, og skape innhold til sosiale medier, samt skrive prosjektbeskrivelser og søknader til kulturfond. I tillegg kan du skrive artikler, blogginnlegg og annen tekst mye raskere enn du gjør i dag. Det frigjør tid til å skape det du ønsker.

 

Videoen nedenfor er laget med kunstig intelligens

Noen liker dette, og andre misliker det. 
Poenget er at dette er på full fart inn i samfunnet vårt. Hvis du ikke kan de nye verktøyene innen kunstig intelligens i løpet av det neste året, så vil store deler av verden der ute ligge langt foran deg. Det kan bli vanskelig å få til å leve av kunsten og kreativiteten din.

Derfor er det viktig å lære hvordan du bruker disse verktøyene nå. Om du gjør det i ditt kreative og kunstneriske arbeid, er et kunstnerisk valg. 

Men å bruke verktøyene som hjelp til business-siden av bedriften din, vil snart bli nødvendig. Dette skiftet er like stort som overgangen fra skrivemaskinen fra datamaskinen, og sannsynligvis langt større.  

 

Dette lærer du:


🌟 Klargjøring av ditt talent og dine ideer: Definer dine mål og ambisjoner for det kommende året. Hva ønsker du å skape fordi det er meningsfullt for deg? Og hvilket av prosjektene dine skal du satse på for å kunne leve av det?

📝 Søknadsskriving: Lær å skrive sterke søknader til kulturfond og andre støtteordninger, og  hvordan du bruker Chat GPT og diktering i søknadsprosessen.

🎨 Bygg din egen webside: Lær hvordan du bygger ditt eget nettsted, og få kontroll over redigeringen til evig tid. Lær hvordan du bruker kunstig intelligens til å skape bilder, filmer og annet markedsføringsmateriell. 

💼 Bli førstevalget som frilanser: Lær å tilby dine tjenester på en profesjonell måte som gjør det enkelt for potensielle oppdragsgivere å velge nettopp deg.

💪 Motivasjon og mål: Bygg opp en indre motivasjon som er så sterk at den bærer deg gjennom motgang og utfordringer. Lær å bygge langsiktig strategi og mål som du gjennomfører. 

💰 Salg og markedsføring til din unike kunde- og publikumsbase: Mange kunstnere og kreative gründere synes det er utfordrende å selge sitt eget arbeid.  Her lærer du å overvinne skrekken for å bli en sleezy dørselger, slik at du kan selge arbeidet ditt på en seriøs måte. Hvis du skal leve av det fantastiske du skaper, så må du overkomme skrekken for å drive med salg. Her lærer du å bli kjempegod på det!

🤖 Kunstig intelligens: Lær hvordan du bruker mange av de nye verktøyene innen kunstig intelligens for å kunne gjøre business-oppgaver som salg, markedsføring, søknadsskriving og økonomi mye raskere enn du gjør i dag. Tren opp Chat GPT til å snakke som deg, og ikke som en mannlig universitets-arbeider på 35! (Det er ikke noe galt med dem, men de snakker nok litt annerledes enn du gjør). Bruk Chat GPT som hjelper til all tekst du skal produsere til nettsiden din, og til pressemeldinger, avisartikler, blogginnlegg og annet tekstarbeid.


Mitt mål er å lære deg hvordan du kan bygge en bedrift du kan leve av på dine talenter, samtidig som du oppnår personlig overskudd.

Selv om det vil kreve mye arbeid i perioder, skal det også være gledefylt, spennende, morsomt og gi deg energi!

Fra Barnas Musikkteater. Jeg bygget bedriften opp til å bli Norges største tilbyder av forestillinger og konserter til barnehagen, med 500 visninger for 30 000 barn per år. Jeg spilte 150 - 200 konserter i året selv, og spiller fremdeles konserter for barna.

Metodene jeg brukte for å få det til, lærer du her. 

Du får også med deg dette...

 

Bonus #1

Lær å lage bilder og filmer med din egen talestemme som virkelig skiller seg ut!

Lær hvordan du skaper helt utrolige bilder og filmer basert på ditt arbeid til websiden din, og til sosiale medier, bloggartikler, artikler osv. Bygg filmene med opptak av din egen stemme!

Verdi: Kr. 3 995,- 

Bonus #2

Bygg din egen webside i SquareSpace eller Kajabi.

Lær hvordan du bygger den slik du vil. Du får full tilgang til videokurset som viser deg hvordan du gjør det. 
Hvis du skal betale noen for å bygge nettstedet ditt, koster det fra 12 000 kroner og oppover. Å bygge opp nettstedet ditt, inngår i dette kurset!

Verdi: Kr. 4 995,- 

Bonus #3

Utveksling med de andre i en gruppe.

Vi møtes på Zoom en gang i uken. Her kan du utveksle erfaringer med de andre. Du blir med i en Facebook-gruppe der du får svar på dine spørsmål underveis. 

Ønsker du å lære hvordan du kan leve av talentene dine? Sett deg på ventelisten her, og få beskjed når kurset åpner igjen

 

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, forlegger, kulturprodusent og seriegründer.


Hei, jeg heter Sonia - og kommer til å veilede deg gjennom dette programmet. 

Jeg har etablert og drevet elleve landsdekkende bedrifter/ konsepter og to ideelle organisasjoner.  Jeg har en 30 år lang karriere bak meg som vokalkunstner og komponist med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning.

Jeg har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn. Bedriftene og prosjektene har mottatt støtte både fra de store fondene i Norge, og mange av de mindre innenfor forskning, musikk og scenekunst, innovasjon, klima, miljø og økologi. Barnas Musikkteater gjennomførte nylig et stort EU-prosjekt for barn av romfolk i Transilvania, Romania.