Kurs:  Lev av talentene dine!

Lev av talentene dine!


En dags kurs med Sonia Loinsworth

Fornebu: 9. juni

Denne dagen handler om å omsette en visjon eller idé til konkret handlingsplan slik at du kan leve av talentene og kreativiteten din. Med stor respekt for de kreative impulsene vil du lære hvordan du går frem for å kunne leve av dem. Hvis du allerede gjør det, vil du jobbe smartere slik at du kan forbedre inntjeningen din etter denne dagen. 

Vi starter fra et lyttende ståsted, og arbeider med spørsmålene:
Hvordan vil jeg omsette mine talenter? Hva vil jeg skape? Hva er det viktigst for meg å bruke tiden til? Hvor skal pengene komme fra, og hvordan?

 

Vi går derfra helt ut i den konkrete verden og skaper en plan for din fremtidige inntekt.

De fleste kunstnere og kreative gründere arbeider i en vekselvirkning mellom prosjekter for kunstens skyld, og prosjekter og arbeid som gir økonomisk uttelling. Det handler om å få disse to nivåene til å fungere sammen og så tett inn mot hverandre som mulig, og samtidig kunne skille mellom hva man gjør når. Det handler om å gi den skapende impulsen så mye plass som mulig, men samtidig beskytte deg selv fra å stå uten eller med altfor lav inntekt, eller å måtte bruke alt for mye tid på annet arbeid for å tjene inn pengene.

Du går ut fra kurset med en helt konkret handlingsplan for hvordan du kan leve av dine talenter, og et eksemplar av boken "Lev av talentene dine".Dato: 9. juni fra 9.00 - 17.00


Sted: 
Scandic Fornebu
Martin Linges vei 2

Pris: 4 990,-
Prisen inkluderer dokumentasjon, lunsj, kaffe/te og frukt, samt boken "Lev av talentene dine".

Påmelding her
Vi bruker Checkin, Norges mest brukte billettsystem for konferanser og møter. Du kan betale med Vipps, kort eller motta faktura til bedriften din. 

Ville bare takke for et inspirerende "minikurs" i mindfulness på Quality Hotel Expo, Fornebu

Vi var en stor og uensartet gruppe (ca 50 personer) som skulle få et innblikk i mindfulness i løpet av en snau time, litt av en prestasjon å favne et så stort felt på så kort tid, men Sonia greide å gi oss en god oversikt og noen teknikker å bruke. Mindfulness ble presentert på en fengende og jordnær måte, illustrert med gode eksempler som alle kan kjenne seg igjen i. Jeg var spesielt imponert over hvordan hun fikk med hele gruppen i øvelsene, og jeg tror ingen gikk uberørt derfra etterpå. Det ga absolutt mersmak, og jeg har fortsatt å praktisere det jeg lærte. Jeg vil absolutt anbefale Sonia's kurs – det var en berikende og god opplevelse!

Tone, Rådgiver Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer.

Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne. Hun driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn, og etablerte SONO Forlag i 2020, der hun hittil har utgitt tre bøker.

Sonia har undervist grupper gjennom hele Europa i sang og mindfulness i mer enn 30 år, og i kreativt entreprenørskap de senere år. 

Metodene hun bruker til å komme fra ide til betalt virkelighet, får du på dette kurset.