MEDLEMSKAP

Bli medlem i Lev av talentene dine!


og lær hvordan du lever av kunsten og kreativiteten din.


Vi går i dybden på teamene fra boken Lev av talentene dine, og jeg viser deg steg for steg hvordan du kan bygge opp bedriften din til å leve av den. Medlemskapet består av videobaserte kurs samt tilgang til et fellesskap der du kan stille spørsmål og få tilbakemeldinger på prosjektet ditt.

Du lærer solide og gjennomprøvde verktøy jeg har brukt til å bygge 9 bedrifter og 2 ideelle organisasjoner innen kulturnæringen.

Målet med medlemskapet er å gjøre deg i stand til å tjene en ordentlig årslønn på kunstnerskapet ditt, hvis du er klar kunstnerisk. Hvis du trenger mer tid til å utvikle kunsten din, vil du lære hvordan du forløser kreativiteten din og arbeider med å bygge opp kvaliteten på arbeidet ditt. Du lærer ikke kunstneriske verktøy her, men du lærer hvordan du går frem for å utvikle deg som kunstner innen alle kunstneriske genre og uttrykk. Det handler om mental innstilling, en tydelig strategi, og de riktige verktøyene.

Det er aldri for tidlig å bygge en solid forretningsstrategi sammen med ditt kunstneriske uttrykk. De fleste begynner altfor sent. Her finner du det du trenger for å lykkes. 

Medlemskapet ligger på en plattform som heter Circle.

Slik gjør du: 

  • Klikk på det rosa Chat-ikonet nederst til høyre.  
  • Trykk SIGNUP og registrer deg. (Det tar 1 minutt.) 
  • Gå inn i MEDLEMSKAP og registrer deg der. 
Ja takk, jeg vil lære hvordan jeg lever av talentene mine