Uskyldig dømt


En sann historie om DNB, et koronalån, politiet og rettsstaten Norge som vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg


Boken handler om et forskudd til en liten kunstnerbedrift fra et koronalån som deretter ble brukt som det skulle i bedriften, og om hvordan politiet og påtalemyndigheten manipulerte saksdokumentasjonen for å besørge en domfellelse i tingretten. Dette kan ramme 50 000 kunst- og kulturarbeidere i Norge. 

Alt som står i denne boken er sant.
Hvis du velger å lese den, så vil du være et litt annet menneske når du er ferdig. Du vil bo i et annet Norge enn det landet du tror du bor i. Denne historien fra virkeligheten vil kanskje skremme deg. Det er jeg lei meg for. Men det er bedre å vite hvor du faktisk bor enn å tro at du bor i Kardemommeby.
Norsk politi er ikke det du tror de er. Rettsstaten Norge er ikke det du tror den er. De store justismordene som kjører gjennom mediene er bare toppen av isfjellet.

Dette er en sann historie om hvordan en politianmeldelse fra DNB fylt med en rekke falske påstander ble sendt til Oslo Politidistrikt, og landet på bordet til en ærgjerrig etterforsker med et eneste mål for øyet: Domfellelse. Det er fortellingen om hvordan tunnelsyn, fordommer og forutinntatte holdninger hos politiet og påtalemyndigheten skaper forbrytere der de ikke finnes. 

Kjøp boken hos NORLI her (eller i butikk)

10 000 ekstra hver måned

Skap din egen bi-inntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra hver måned!

Hverdagen vår påvirkes av stadig økende kostnader. Samtidig sitter mange inne med ubenyttede ressurser. Skap din egen biinntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra - hver måned!

I 10 000 ekstra hver måned får du alle verktøyene du trenger for å skape en biinntekt basert på dine kompetanser.
Boken handler også om hvordan du oppnår større økonomisk frihet ved endring av atferdsmønstre og smart sparing og investering.


Boken handler litt om smart sparing, ganske mye om bevisstgjøring av hvordan du faktisk bruker pengene dine på de ulike områdene i livet, og aller mest om hvordan du bygger en side business på et av dine talenter som du kan tjene 10.000 ekstra hver måned på. Den er ikke kun for kunstnere og kreative gründere.

Den er for alle som har en hobby, en kompetanse, eller en spesiell interesse som man har fordypet seg i nok til å kunne dele med verden.


Ja, det går an å ha det gøy mens du tjener 10.000 ekstra hver måned, eller mer!
Dette kan tenkes å være de smarteste hundrelappene du bruker på deg selv denne måneden.

Kjøp boken hos NORLI her

Lev av talentene dine - som kunstner og kreativ gründer


Hva er lidenskapen din?


Vil du lage musikk, skrive bøker, male, fotografere, designe, spille konserter eller drive med scenekunst?
Vil du tilberede fantastisk mat, undervise i yoga eller hjelpe mennesker som coach og behandler? Eller drømmer du kanskje om å gjøre noe helt annet som ingen av oss har hørt om enda? Uansett hva du brenner for, finner du gjennomprøvde verktøy til hvordan du kan leve av det her.


I denne boken får du en helhetlig inngang til hvordan du kan bruke talentene dine til å skape deg et yrke. Du får konkrete tips til å balansere arbeidsliv og privatliv, og du får vite hvordan du finner tid til selvivaretagelse og spennende eventyr som bygger opp overskudd i en hektisk hverdag. Du får også råd som hjelper deg med å bygge din kreative kapasitet. Når du har lært deg disse verktøyene, er det ingen vei tilbake. Da kan du skape det livet du virkelig ønsker deg.

Er du klar?

Kjøp boken hos NORLI her