Hei, jeg heter Sonia Loinsworth og er sanger, komponist, forfatter og seriegründer. Jeg har laget

Lev av talentene dine 

for å vise deg hvordan du kan leve av dine. 

Lev av talentene dine 


Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder. 

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt. 

Jeg har startet og drevet 10 bedrifter og 2 ideelle organisasjoner innen kunstnerisk virksomhet og kreativt entreprenørskap de siste 30 årene, og på veien har jeg møtt utrolig mange talentfulle mennesker. 

Jeg bestemte meg for å samle alle mine erfaringer mellom to permer og gi dem til alle som ønsker å leve av sine egne talenter. 

Det kommer e-læring, blogginnlegg, og ikke minst - intervjuer med folk som har gått foran og fått det til i sin egen nisje hver uke, så husk å melde deg til nyhetsbrevet. 

Jeg håper du finner inspirasjonen og verktøyene du trenger til å kunne leve av dine talenter her. Hvis du allerede gjør det, kan du drive smartere fra nå av. 

Husk å melde deg på Nyhetsbrevet hvis du vil vite hvordan du gjør det. Det er der det skjer!

 

BIO

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner.
Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og drev Barnas Musikkteater fra 2015-2021, som  Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn.
Bedriftene og prosjektene hennes har mottatt støtte fra EU, alle de store fondene i Norge og mange av de mindre innenfor forskning, musikk og scenekunst, innovasjon, klima og miljø og økologi.

Møt teamet

Et godt team med eksperter på de ulike fagområdene er en av nøklene til suksess for enhver gründer. Noen har vært med meg gjennom mange år og har bidratt i mange bedrifter, mens andre er nykommere i Lev av Talentene Dine. Sammen skal vi lage de aller beste løsningene for deg!

Tobias Aasgaarden

Tobias er fotograf og filmprodusent. Han er utdannet fra Universitetet i Agder og tar både bilder og produserer videofilmer for oss. Han  kommer til å produsere undervisningsfilmene.

Tobias har jobbet med mange kunstnere, artister og festivaler, og er en eventyrer som reiser så mye han kan på fritiden.

Hielke Gerritse

vokste opp i Nederland. Han studerte foto og videojournalistikk i Zwolle (NL) og bodde 6 år i Berlin hvor han jobbet i filmbransjen og som frilans fotograf for diverse oppdragsgivere. Han har bodd i Oslo siden 2011.

Hielke er vår faste fotograf gjennom mange år, og blir en av fotografene i Lev av Talentene Dine. 

Thomas Hjørnet

er magister i litteraturvitenskap fra Københavns Universitet. Han beskjeftiger seg hovedsakelig med forlagsarbeid og annet tekstrelatert arbeid. Han pendler mellom København, Japan og USA.

Thomas er vår sekretær på digitale oppgaver, og dessuten en trollmann når det gjelder å finne løsninger på verdensveven. 

David Roberts

Etter å ha startet med grafisk design på nittitallet, har Dave skaffet seg et vell av kunnskap og erfaring med å jobbe for utallige kunder fra hele verden. Han er opprinnelig fra Sørvest i Storbritannia, nå basert i Florida, USA. Dave designer bokomslaget på Lev av Talentene Dine.

Hans andre lidenskaper er løping, sykling og fotografering. Han reiser til Storbritannia så ofte som mulig.

Christine Wassengen

er vår koordinator på sosiale medier. Hun jobber med Digital markedsføring, og er utdannet fra  Fagskolen Kristiania. I tillegg er hun lidenskapelig opptatt av sang, hvor hun både skriver musikk og synger.

Christine er oppvokst på Østlandet, men er nå bosatt i Kristiansand. 

Morten Mæhre

er manuskonsulent, språkvasker, korrekturleser og oversetter. Han jobbet som språk- og allmennlærer i 14 år, før han i 2010 startet sitt eget firma med tekst-tjenester. Morten er vår kvalitetssikrer og produsent av tekst i mange ulike format.

Han skriver selv og er over gjennomsnittet opptatt av språk og tekst, samt alt som er kreativt.

Distribusjon av bøker: Forlagssentralen

Når du bestiller boken LEV AV TALENTENE DINE hos en norsk bokhandlerkjede, for eksempel her, er det folket på Forlagssentralen som plukker og sender boken rett hjem til deg. Det setter vi veldig stor pris på!

Lær hvordan du kan leve av talentene dine

Motta ukentlig informasjon fylt med konkrete tips om hvordan du kan drive en bedrift på dine egne talenter. Du får beskjed når E-læringsprogrammene er klare!

Ja takk, vis meg hvordan