Hei, jeg heter Sonia Loinsworth og er sanger, komponist, forfatter og seriegründer. Jeg har laget

Lev av talentene dine 

for å vise deg hvordan du kan leve av dine. 

Lev av talentene dine 


Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder. 

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt. 

Jeg har startet og drevet 10 bedrifter og 2 ideelle organisasjoner innen kunstnerisk virksomhet og kreativt entreprenørskap de siste 30 årene, og på veien har jeg møtt utrolig mange talentfulle mennesker. 

Jeg bestemte meg for å samle alle mine erfaringer mellom to permer og gi dem til alle som ønsker å leve av sine egne talenter. 

Det kommer e-læring, blogginnlegg, og ikke minst - intervjuer med folk som har gått foran og fått det til i sin egen nisje hver uke, så husk å melde deg til nyhetsbrevet. 

Jeg håper du finner inspirasjonen og verktøyene du trenger til å kunne leve av dine talenter her. Hvis du allerede gjør det, kan du drive smartere fra nå av. 

Husk å melde deg på Nyhetsbrevet hvis du vil vite hvordan du gjør det. Det er der det skjer!

 

BIO

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning.

Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn. Bedriftene og prosjektene hennes har mottatt støtte både fra de store fondene i Norge, og mange av de mindre innenfor forskning, musikk og scenekunst, innovasjon, klima, miljø og økologi. Barnas Musikkteater gjennomførte nylig et stort EU-prosjekt for barn av romfolk i Transilvania, Romania.

Lær hvordan du kan leve av talentene dine

Motta informasjon fylt med konkrete tips om hvordan du kan drive en bedrift på dine egne talenter. 

Ja takk, vis meg hvordan