Ny bok:

10 000 ekstra hver måned!


Skap din egen bi-inntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra hver måned!


Hverdagen vår påvirkes av stadig økende kostnader. Samtidig sitter mange inne med ubenyttede ressurser. Skap din egen biinntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra - hver måned!

I 10 000 ekstra hver måned får du alle verktøyene du trenger for å skape en biinntekt basert på dine kompetanser. Boken handler også om hvordan du oppnår større økonomisk frihet ved endring av atferdsmønstre og smart sparing og investering.

Kjøpen boken signert hos Norli

"Lev av talentene dine - som kunstner og kreativ gründer"

 

HVA ER LIDENSKAPEN DIN?

Vil du lage musikk, skrive bøker, male, fotografere, designe, spille konserter eller drive med scenekunst? Vil du tilberede fantastisk mat, undervise i yoga eller hjelpe mennesker som coach og behandler?

Eller drømmer du kanskje om å gjøre noe helt annet som ingen av oss har hørt om enda? Uansett hva du brenner for, finner du gjennomprøvde verktøy til hvordan du kan leve av det her.

I denne boken får du en helhetlig inngang til hvordan du kan bruke talentene dine til å skape deg et yrke. Du får konkrete tips til å balansere arbeidsliv og privatliv, og du får vite hvordan du finner tid til selvivaretagelse og spennende eventyr som bygger opp overskudd i en hektisk hverdag.

Du får også råd som hjelper deg med å bygge din kreative kapasitet. Når du har lært deg disse verktøyene, er det ingen vei tilbake. Da kan du skape det livet du virkelig ønsker deg.

KJØP BOKEN HER
Video Poster Image

Få boken Innbundet 

Kjøp din kopi her

E-bok til Kindle og alle andre ebok lesere

Kjøp din kopi her

Lydboken 

kan lastes ned på Itunes 

Anne Vassaas, Billedkunstner

-En vitamininnsprøytning for den kreative utfoldelse! Viser betydningen av struktur og hvordan dele opp målene, tappe av den kreative kilde og belønne seg selv på måter som genererer mer kreativitet. Unngå fallgruver som stjeler tid og hemmer den kreative flow. Og den mer besværlige men akk så nødvendige del: Å lære seg å bruke rasjonelle business-strategier. Boken favner begge verdener- den indre flytende og den ytre strukturbaserte. Til å anbefale på det varmeste!