Hvor ligger balansepunktet som gjør at du kan leve av lidenskapen din?

billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter lev av talentene dine scenekunstner Apr 27, 2021
Lev av Talentene Dine

Du kan ha store visjoner for arbeidet ditt og hva du skal skape, men først må du ha klart for deg hvilken omsetning som gjør det mulig for deg å leve av bare dette. Hør ukens Podcast-episode her.

Hvis målet ditt er å kunne leve av kunsten din, talentene dine, eller av noe annet innenfor ditt kreative entreprenørskap, er det en stor fordel å ha helt klart for deg hvilket omsetningstall som er ditt økonomiske balansepunkt.

I tillegg er dette en gylden mulighet til å se på alle aspekter ved livet ditt.

HVIS du får til å omsette deg slik du ønsker med dine egne talenter, med din kreativitet og kunst, og du samtidig tjener nok på det til at du kan leve det livet du ønsker deg – hvordan vil det påvirke de andre sidene av tilværelsen din?

I denne podcasten går jeg dypt i denne tematikken.
Den beskriver en metode du kan bruke for å full klarhet i hvordan du bereder grunnen for å skape ditt nye liv. Den inneholder helt konkrete øvelser for bevisstgjøring og så konkret handling på disse sidene i ditt liv, for å invitere det nye kreative livet på banen.

Forenkling kan du gjennomføre både økonomisk, materielt og relasjonelt med menneskene i ditt liv.

Spørsmålet blir derfor: Hvor mye er du villig til å gi slipp på, gjøre om på og satse på for at du skal kunne leve det livet du virkelig ønsker deg?


Foto: Hielke Gerritse

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det