Bygg din egen webside på en dag!

billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter lev av talentene dine musiker scenekunstner Jul 26, 2023

I dagens teknologiske landskap, hvor applikasjoner og tjenester er i en stadig kamp for å holde seg relevante, er det å ha din egen webside et viktig steg mot å sikre din plass i det digitale økosystemet.

Før måtte man betale fra 10 000 kroner og oppover for å få laget nettstedet sitt. I dag kan du gjøre det selv. Jeg startet prosjektet ETHOS for bare 12 dager siden. Siden da har jeg utviklet konseptet og veiledet det i den retningen jeg vil. I går skapte jeg nettsiden, og i dag er den publisert.

Teknologien har utviklet seg i stor grad siden jeg først begynte å lage nettsider til bedriftene mine for seks år siden. I dag er det enklere enn noen gang å sette opp din egen side, men det er fortsatt noen ting du må vite for å få det til å fungere.

 

Å ha en webside er bare starten.
Den bør kobles sammen med en blogg (dette er relevant for noen), et nyhetsbrev, innhold til sosiale medier og salgskanaler for ditt arbeid. Dette er første gang jeg jobber med visuell kunst. Jeg er nå i dialog med flere digitale gallerier internasjonalt for å finne ut av hvor jeg skal selge mine digitale trykk.

 

Grunnen til at jeg gjør dette er tosidig. Først og fremst, det er kunstnerisk interessant for meg. Men jeg gjør det også for dere, de visuelle kunstnerne, slik at jeg kan oppleve førstehånds hva som fungerer best for en helhetlig markedsførings- og salgsstrategi for kunsten din.

 

Men disse prinsippene og strategiene gjelder ikke bare for visuelle kunstnere.

Dansere, skuespillere, forfattere, sangere, komponister, yogalærere - alle kreative sjeler og andre som leverer fra dyptfølte, indre talenter kan dra nytte av å ha en godt designet, funksjonell webside med sterke salgskanaler og effektiv markedsføring.

Slik ble min nye nettside

 

Er du klar for august?

Årsprogrammet "Lev av talentene dine" starter da, og du vil blant annet lære hvordan du kan bygge din egen webside og utarbeide en markedsplan med salgskanaler.

 

Bli med oss og ta det første steget mot å bygge din digitale tilstedeværelse. Ta kontroll over din kunstneriske virksomhet og lær hvordan du kan leve av talentene dine. Jeg ser frem til å følge din reise.

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det