Bygg din egen nettside: En guide for kunstnere og kreative gründere

billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter lev av talentene dine Jul 21, 2023

I den digitale tidsalderen vi lever i, er det viktigere enn noen gang for kunstnere og kreative gründere å ha en sterk online tilstedeværelse.

Å ha din egen nettside er en sentral del av dette. Det er enklere enn du kanskje tror å bygge din egen nettside. Med de verktøyene som er tilgjengelig i dag, er det ikke lenger nødvendig å bruke tusenvis av kroner på å betale noen andre for å gjøre jobben for deg.

Så enkelt er det:
Med programmer som Wix, Squarespace eller Kajabi kan du bygge din egen profesjonelle nettside. Disse plattformene tilbyr et bredt utvalg av maler og verktøy som kan tilpasses til dine behov. Du trenger ikke å være teknologisk avansert eller visuelt anlagt for å lage en flott nettside. Du kan lett lage spennende bilder digitalt ved hjelp av moderne verktøy, selv om du ikke er en visuell kunstner.

Hva du trenger:
Det du virkelig trenger for å lage en effektiv nettside er god tekst, kvalitetsbilder og videoinnhold. Hvis du er en utøvende kunstner, kan videoinnhold være en kraftig måte å engasjere publikum på. Intervjuer og dialoger kan også gi publikum et nærmere innblikk i hvem du er som kunstner.

Markedsføring og posisjonering:
En god nettside kan også være et effektivt verktøy for markedsføring og posisjonering. Ved å bruke spesifikke nøkkelord og fraser, kan du sørge for at nettsiden din blir funnet når folk søker etter din type arbeid på nettet.

Lær deg det tekniske:
Det kan virke overveldende å lære alt det tekniske ved å bygge en nettside, men med riktig veiledning kan du mestre det. I vårt program "Lev av talentene dine" tilbyr vi en komplett instruksjon på hvordan du bygger din egen nettside. Du kan koble verktøy som møtebooking og påmelding til kurs, konserter og events direkte inn mot nettside din. Det finnes mange andre spennende verktøy du kan koble sammen med den, for å gjøre opplevelsen best mulig for de som besøker nettstedet ditt. 

Å bygge din egen nettside kan virke som en stor oppgave, men med de riktige verktøyene og litt veiledning kan du lage en nettside som virkelig viser frem din kunst og talent.

Så hvorfor vente?

Bli med på vårt program som åpner 1. august, og lær hvordan du kan bygge din egen nettside i dag!

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det