Lær hvordan du kan leve av kreativiteten din, og skape deg et spennende arbeidsliv på dine egne premisser.
Hvis du allerede gjør det, så vil du drive smartere etter dette!

Få e-boken Lev av Talentene Dine helt gratis i Juli!

Ja takk, send meg den boken!

Hei, jeg heter Sonia Loinsworth. 
Jeg er sanger, komponist, musiker, forfatter og seriegründer, og har jobbet med dette i over 30 år! 

Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder. 

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt.

 

Jeg har gjort alle feilene man kan gjøre som gründer! 

Nesten alle, ihvertfall.  

Jeg har startet og drevet 10 bedrifter og 2 ideelle organisasjoner innen kunstnerisk virksomhet og kreativt entreprenørskap de siste 30 årene. De fleste har gått veldig bra, noen gikk helt greit, og to ble totale katastrofer!  Jeg vet hva det vil si å satse uten å kjenne utfallet!

Jeg bestemte meg for å samle alle mine erfaringer mellom to permer og gi dem til deg som ønsker å leve av dine egne talenter, så du kan drive din kreative business en smart måte. 

Som min kloke gamle Trinidadiske bestefar pleide å si:
"Don't make the same mistakes we made. Make new ones!"

I Juli kan du laste E-boken ned helt gratis her. (Den koster normalt 229,- kroner i bokhandelen)

Ja takk, send meg den boken!

BIO

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, kulturprodusent og seriegründer.

Hun har etablert og drevet ti landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner.
Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og drev Barnas Musikkteater fra 2015-2021, som  Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for små barn.

Bedriftene og prosjektene hennes har mottatt støtte fra EU, alle de store fondene i Norge og mange av de mindre innenfor forskning, musikk og scenekunst, innovasjon, klima og miljø og økologi.