Gratis

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Yal54weqroiq9p8ctjlx file

Alt det tekniske du trenger på ett sted

En oppdatert oversikt over mange  av de tekniske verktøyene som kan hjelpe deg til å selge arbeidet ditt bedre, og samtidig korte ned tiden du bruker på mange av de praktiske (kjedelige) oppgavene. 

Hva får du?

  • Hvor bygger du en veldig fin webside til lav kostnad?
  • De beste ressursene for nyhetsbrev, videoproduksjon og innholdsproduksjon.
  • Gode verktøy for kommunikasjon med kunder og publikum, team-medlemmer og ikke minst - for salg av arbeidet ditt!

Dette er et felt i lynhurtig utvikling, og du mottar derfor en oppdatert liste med jevne mellomrom, samt ukentlig påfyll fra oss.  

NB! Hvis du allerede er sylskarp på alt nytt teknisk innen digital markedsføring og salg er ikke dette listen for deg. Den er for alle andre :)

Hva sier folk om boken?

“Dette er boka jeg skulle ønske jeg leste da jeg studerte, da jeg var i startgropa som utøvende musiker og ikke minst da jeg underviste unge med drømmer om å bli musiker. Heldigvis har jeg fått den nå. Boka favner bredt og gir konkrete råd om hvordan praktisk bygge opp en bærekraftig kunstnerisk virksomhet, hvordan lage langsiktige planer og et eget kapittel om kontrakter. Sonia trekker de store linjene fra mindfulness til det å være grunder i et miljøperspektiv. Selv slår jeg stadig opp i boken for tips i løpet av en arbeidsdag!”

Solfrid Molland, musiker