Dette en dags kurset handler om å omsette en visjon / idé til konkret handlingsplan slik at du kan leve av talentene og kreativiteten din. Med stor respekt for de kreative impulsene vil du lære hvordan du går frem for å kunne leve av dem.

Vi starter fra et lyttende ståsted, og arbeider med spørsmålene:

Hva vil jeg skape?
Hva er det viktigst for meg å bruke tiden til?
Hvor skal pengene komme fra, og hvordan?

 

Vi går derfra helt ut i den konkrete verden og skaper en plan for din fremtidige inntekt.
De fleste kunstnere og kreative gründere arbeider i en vekselvirkning mellom prosjekter for kunstens skyld, og prosjekter og arbeid som gir økonomisk uttelling. Det handler om å få disse to nivåene til å fungere sammen og så tett inn mot hverandre som mulig, og samtidig kunne skille mellom hva man gjør når. Det handler om å gi den indre kunstneren så mye plass som mulig, men samtidig beskytte deg selv fra å stå uten eller med altfor lav inntekt.

Du vil gå ut fra kurset med en helt konkret handlingsplan for hvordan du kan leve av dine talenter, og et eksemplar av boken "Lev av talentene dine".

Kurset arrangeres med jevne mellomrom, og kan også bestilles nedenfor til Kunstnerorganisasjoner, gründerhub for kreative gründere, kommuner, Nav. 


Sted/Dato:
Ingen nye datoer akkurat nå
Adresse:
Pris:
Påmelding:

Maks antall deltagere er 15, slik at det blir god til den enkeltes prosess.

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, forlegger, kulturprodusent og seriegründer. 
Hun har etablert og drevet elleve landsdekkende bedrifter og konsepter, og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn. Hun etablerte SONO Forlag i 2020, der hun hittil har utgitt tre bøker.

"Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt frilansere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men som ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder.

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten og lidenskapen sin, men som ikke får det til eller tør å satse. Noen har familie å forsørge, andre har vokst opp i et hjem der kunsten ikke hadde verdi. Det kan også være andre grunner til at det føles for risikabelt. Derfor har jeg laget Lev av talentene dine. Jeg ønsker meg en verden der kunst og nyskaping har like stor verdi som alt annet, og der skapende mennesker kan leve av det."
Sonia Loinsworth

Bestill kurset til din organisasjon her (eller send en forespørsel)