Å være kunstner og ildsjel er en vidunderlig ting. Å vite hvordan man skal kunne leve av det, kan være en tilsvarende stor utfordring. I dette foredraget lærer du hvordan du går frem for å kunne leve av talentet ditt.

Gjennom mer enn 30 år som seriegründer og multikunstner har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder.

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt.

Her lærer du noen kjøreregler for hvordan du faktisk lykkes!

Foredraget er både for kunstnere og kreative gründere; altså ildsjeler med flere jern i ilden og som ønsker å leve av sine talenter og prosjekter!

Etter foredraget får deltagerne boken Lev av talentene dine!

Bestill foredraget nedenfor: Kunstnerorganisasjoner, gründerhub for kreative gründere, kommuner, Nav. 

 

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, forlegger, kulturprodusent og seriegründer. 
Hun har etablert og drevet elleve landsdekkende bedrifter og konsepter, og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Sonia har holdt over 3000 konserter for barn og voksne og driver i dag Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av konserter og scenekunstforestillinger for barn.

Book foredraget her! (eller send en forespørsel hvis du vil vite mer)