Lev av Talentene Dine som Podcast

aksjeselskap billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter lev av talentene dine musiker scenekunstner selskapsform Apr 13, 2021

Lev av Talentene Dine blir til Podcast, og du finner den nå i alle Podcast-kanaler.

Her kommer ukentlige episoder som tar for seg alle sider ved tilværelsen som frilans kunstner og kreativ gründer, med tips til hvordan du driver bedriften din smartere. Vi snakker om dagsaktuelle tema og om universelle prinsipper som gjelder alltid og uavhengig av ytre faktorer som marked, teknologi, støtteordninger og pandemier.


Fokuset i Lev av Talentene Dine ligger på 3 områder du skal beherske.


Ditt dagshumør, mentale muskler, kreative kapasitet og evne til å beholde roen og tenke konstruktivt ligger i bunnen av alt du foretar deg. Så kommer det du gjør i ditt kunstneriske eller på andre måter kreative arbeid. Den tredje delen omhandler alle sider ved å drive din business smart og målrettet, så du får til det du vil.

Det blir praktisk informasjon og helt konkrete tips til hvordan du kan tenke nytt i forhold til markedsføring, salg og omsetning av arbeidet ditt ut til publikum og oppdragsgivere.

Det kommer dybdeintervjuer med kunstnere og gründere innen et bredt spekter av genre og nisjer, som har gått veien og fått det til. Vi snakker om kunsten og fagfeltet, men like mye om de strategiske og forretningsmessige valgene som har ført kunstneren dit hun er i dag. Det å høre hvilken vei andre har gått for å få det til kan hjelpe deg langt på vei i ditt eget arbeid.

Vi lager også et eget segment som heter TRANSFORMASJON.
Vi skal løfte kunstneriske og kreative prosjekter til den beste utgaven av seg selv, på idè, strategi og målplan, inklusive en gjennom gang av webside og presentasjonsmateriell. Vi tar for oss et prosjekt per episode, og går i dybden på hvordan akkurat det kan skyte fart ut i verden.

Dette blir spennende, informasjonsrikt og lærerikt, og hensikten er at du skal få med deg noe som gjør at du kan Leve av Dine Talenter på en bedre måte – hver gang. Hvis du allerede gjør det, så kan du drive smartere etter å ha lyttet til podcasten.

Jeg gleder meg til å møte deg på innsiden!

Kreative hilsener fra

Sonia
Lev av Talentene Dine


Lytt for eksempel her: 

 

 

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det