Få boken LEV AV TALENTENE DINE gratis i mai og Juni!

aksjeselskap billedkunstner danser enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kreativ entreprenør kunstner kunstnermøter lev av talentene dine musiker scenekunstner May 18, 2021

Lær hvordan du kan leve av kreativiteten din, og skape deg et spennende arbeidsliv på dine egne premisser. Hvis du allerede gjør det, så vil du drive smartere etter dette!

Hei, jeg heter Sonia Loinsworth. 
Jeg er sanger, komponist, musiker, forfatter og seriegründer, og har jobbet med dette i over 30 år! 

Gjennom årene har jeg møtt fantastiske kunstnere som ikke vet hvor neste måneds husleie skal komme fra. Jeg har møtt freelancere og selvstendig næringsdrivende som klarer seg godt i perioder, men ikke vet hvordan de skal komme seg ut av tørkeperioder. 

Jeg kjenner også mange som drømmer om og lengter etter å kunne leve av kunsten, kreativiteten eller lidenskapen sin, men ikke får det til eller tør å satse, fordi de har familie å forsørge og føler det for risikabelt.

 

Jeg har gjort alle feilene man kan gjøre som gründer! 

Nesten alle, ihvertfall.  

 

Jeg har startet og drevet 10 bedrifter og 2 ideelle organisasjoner innen kunstnerisk virksomhet og kreativt entreprenørskap de siste 30 årene. De fleste har gått veldig bra, noen gikk helt greit, og to ble totale katastrofer!  Jeg vet hva det vil si å satse uten å kjenne utfallet!

Jeg bestemte meg for å samle alle mine erfaringer mellom to permer og gi dem til deg som ønsker å leve av dine egne talenter, så du kan drive din kreative business  en smart måte. 

Som min kloke gamle Trinidadiske bestefar pleide å si:
"Don't make the same mistakes we made. Make new ones!"

Gjør noe godt for din indre kunstner og kreative gründer i dag.
Last ned boken her

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det