Hvordan løfter du deg ut av Korona-pandemien og inn i en kreativ og økonomisk flyt?

Apr 20, 2021

I boken LEV AV TALENTENE DINE finner du et eget kapittel med oversikt over alt det tekniske du trenger for å bygge bedriften din opp på en smart måte. Det er imidlertid ferskvare, i en bransje som beveger seg lynhurtig fremover. Derfor kommer det med jevne mellomrom en oppdatering her.

Det handler om hvordan du bygger egen webside, og hvordan du finner og bruker de beste kanalene for ditt nyhetsbrev, videoproduksjon og markedsmateriell. Du skal vite om gode kundeoppfølgings-systemer og kommunikasjonsplattformer med dine kunder og ditt publikum, og med ditt eget team, hvis du har ett.

Du finner også oversikt over gode plattformer for billettsalg, fanbase med inntekter fra dine superfans eller sympatisører, og for salg av alt annet fra nettsiden din. 

Tekniske applikasjoner er et felt i rivende utvikling, og listen må derfor oppdateres jevnlig.
Her kan du laste ned siste utgave. 

 

_________________________________________________________________________________________ 

I UKENS PODCAST har jeg lest inn kapittelet "Hvordan bli førstevalget som frilanser" fra boken LEV AV TALENTENE DINE. 


Jeg har helt bevisst ikke gjort det underholdende og morsomt, men heller saklig og tydelig. Hvis du lytter gjennom hele PODCAST-EPISODEN, eller leser kapittelet på bloggen her og gjennomfører punktene, så legger du deg automatisk i toppsjiktet. Det er ikke avansert, men det handler om å gjøre det, og faktisk gjennomføre slik at prosjektet ditt skinner av profesjonalitet i alle ledd.

Armert med listen "Alt det tekniske du trenger på ett sted" og "Bli førstevalget som frilanser" har du det du trenger for å komme ut av pandemien med høynet profesjonalitet som oppdragsgivere, kunder og publikum lettere kan velge. 

 

Lykke til med det!

Kreative hilsener fra 

Sonia Loinsworth
Lev av Talentene Dine

 

 

Meld deg til nyhetsbrevet her og motta konkrete tips til hvordan du kan leve av talentene dine