Kurs i Tønsberg: Skap en bi-inntekt og tjen 10 000 ekstra hver måned!

billedkunstner coach danser doula enkeltpersonforetak forfatter frilanser gründer komponist kunstner kunstnermøter lev av talentene dine musiker scenekunstner yoga Sep 17, 2023

Få verktøyene du trenger for å skape en bi-inntekt basert på dine kompetanser! 
Kostnadene har økt voldsomt etter pandemien. Boliglån. Strøm. Mat. Bensin. Rentene kommer til å øke mer det neste året. Alt blir enda dyrere. 
Her lærer du hvordan du setter opp en sidebedrift på en hobby, kompetanse, ide eller kreative talenter du har, og som du kanskje aldri har tenkt at du kan omsette til inntekter.

Du lærer en gjennomarbeidet strategi som gjør at du kan gå fra ide til betalt virkelighet på 90 dager!
Du vil gå ut fra kurset med en konkret slagplan for hvordan du skal kunne omsette dine ideer, ressurser og talenter på en slik måte at du kan tjene minst 10.000 kr. per måned på dem. Når du først har lært hvordan du gjør det, så kan du skru på volumknappen og tilpasse inntektene til dine behov.

Som kreative serie-gründere gjør vi dette ofte. Vi får en god ide, og hvis den ligger utenfor noe vi har gjort før, så starter arbeidet med å finne ut av hvordan man kan omsette akkurat den ideen ut i markedet og tjene penger på den. Disse gjennomprøvde strategiene lærer du på kurset.


Dette lærer du: 

  • Innstilling: Hvordan du tenker for å kunne gå fra ide til betalt virkelighet på 90 dager.
  • Idesesjon: hvilke kompetanser, talenter og ressurser kan du tjene penger på?
  • Hvordan du velger ut de beste ideene. 
  • Strategi for å skape inntekter på de beste ideene dine. 
  • Verktøy, markedsføring og valg av riktig kommunikasjonsform ut til dine nye kunder!
  • En konkret handlingsplan for det neste året. Planen har en detaljert oversikt over hva du skal gjøre for å få det til. 

For å lykkes krever det at du starter et enkeltpersonforetak i Brønnøysundregisteret, og at du er villig til å legge inn en del timer i uken på dette hjemmefra.


Sted:
 Quality Hotel Tønsberg

Dato: 19. oktober Kl. 17 - 21

Pris: 2 499,-

Prisen består av boken 10 000 ekstra hver måned Kr. 349,-  og kurset Kr. 2 150,-
Servering inkludert. 
Du får en god skrivebok kun til dette prosjektet. Det handler om å følge med på dine egen progresjon, og om å dedikere en tid, et sted, kun til dette. 
Ta med: Mac/PC hvis du liker best å skrive digitalt. 

Meld deg på kurset her

Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det